9 December kinderactiviteit, 13 december info-avond

Op zaterdagochtend 9 december zullen wij een bijzondere activiteit organiseren, deze keer  voor kinderen vanaf 3 jaar. Onder begeleiding van Corinne Bredemeijer, in atelier Van Steen tot Beeld in Mijdrecht, zullen de kinderen een voelsteentje gaan maken.

Ze zullen de steentjes gaan maken in 2 groepen van maximaal 7 kinderen (9.45-10.45 uur en van 11.15-12.15 uur). Tijdens deze activiteit kunnen de ouders ondertussen aan de grote tafel in het atelier onder het genot van koffie/thee  elkaar ontmoeten, vragen stellen en bijpraten. In verband met de beperkte ruimte kan er per kind één ouder mee.

Deze activiteit is op inschrijving en voor maximaal 14 kinderen beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Inschrijven kan via vrijeschoolgroenehart@gmail.com. Kosten €5,- per kind.

Op woensdagavond 13 december is er een informatie-bijeenkomst voor ouders over het initiatief voor een vrijeschool in de omgeving Wilnis/ Mijdrecht/ Uithoorn. Er zal verteld worden over het initiatief en er komt een spreker die meer zal  vertellen over de achtergrond van vrijeschoolonderwijs.

Woensdag 13 december, inloop 19.45, start 20.00 uur, bibliotheek Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan 8. Graag aanmelden via vrijeschoolgroenehart@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s