Donderdag 20 april 20 uur INFO-AVOND

Op donderdagavond 20  april  om 20.00 uur is de komende informatie-bijeenkomst gepland voor ons initiatief voor een Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis/Mijdrecht/Uithoorn. De bijeenkomst vindt plaats in Wilnis, Pieter Joostenlaan 28a.

Met praktische informatie, definitief aanmelden, vragen stellen en veel inhoudelijke informatie over vrijeschool-onderwijs.

De school start bij genoeg definitieve aanmeldingen in augustus 2017 in Mijdrecht, in het schoolgebouw aan De Eendracht 5.  Op 10 mei worden de aanmeldingen geteld. Bij 18 4- en 5- jarigen start er een kleuterklas. Bij voldoende aanmeldingen van oudere kinderen worden er  mogelijk klassen bovenop gezet.

Het is van groot belang dat ouders bij interesse hun kind aanmelden. Intentioneel of vrijblijvend aanmelden kan door een mailtje te sturen met  naam en geboortedatum van je kind(eren)  en adres- en telefoongegevens van de ouders naar vrijeschoolgroenehart@gmail.com. Intentioneel aanmelden kan voor alle leeftijden en is aan te raden om verzekerd te zijn van een plekje! Definitief aanmelden voor het komende schooljaar kan via het aanmeldingsformulier bovenaan deze site.

Nu draait alles om de vraag: krijgen we de klassen vol en gaan we met zoveel mogelijk, liefst 3, klassen van start? Om iedereen te informeren en de kans te geven zijn/haar kind(eren) definitief aan te melden zijn belangstellende ouders van harte welkom om op 20 april om 20 uur naar de informatie-bijeenkomst te komen. Graag aanmelden via vrijeschoolgroenehart@gmail.com.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s