Definitief aanmelden voor schooljaar 2017-2018 liefst vóór 1 mei – 8 maart komende info-avond in Wilnis

De plannen voor een Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis/Mijdrecht/Uithoorn zijn in een vergevorderd stadium. Op 1 mei van dit jaar worden de definitieve aanmeldingen geteld en naar aanleiding hiervan wordt besloten welke klassen naar alle waarschijnlijkheid zullen starten in augustus 2017. Om komende augustus te beginnen met een kleuterklas zijn 18 definitieve aanmeldingen nodig van 4- en 5- jarigen. Zijn er hiernaast voldoende inschrijvingen van kinderen in hogere leeftijdsgroepen, dan kunnen daar mogelijk één of twee klassen bovenop gezet worden. Op woensdagavond 8 maart is de eerstkomende informatie-avond om ouders te informeren over dit initiatief voor vrijeschoolonderwijs; en op deze avond worden de plannen uit de doeken gedaan. Kijk voor meer informatie hieronder, in het artikel over deze avond. Aanmelden voor de avond graag via vrijeschoolgroenehart@gmail.com

Vrijblijvend inschrijven voor de interesselijst van de school kan vanaf 0 jaar door een mailtje te sturen naar vrijeschoolgroenehart@gmail.com met de naam en geboortedatum van het kind, en de namen, adres- en telefoongegevens van de ouders. Hierna ontvangt u binnenkort een formulier voor definitieve aanmelding.

Voor alle vrijblijvende aanmeldingen die al op de lijst staan, geldt dat de ouders binnenkort per mail een formulier voor definitieve aanmelding ontvangen.

Een kijkje nemen in een vrijeschool kan op de informatie-ochtenden van de Geert Grootescholen (Amsterdam) en Parcival (Amstelveen). Aanmelden via hun eigen site.

informatie-ochtend voor ouders Vrije School Parcival (21 maart)

informatie-ochtenden Geert Groote (10 maart)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s