Maandag 13 februari nieuwe informatie-avond in Uithoorn

Op maandag 13 februari is er weer een nieuwe info-avond voor ons initiatief. Inloop 19.45, start 20.00 uur. Gebouw de Bovenboog, Joh. de Wittlaan 83, 1421XB in Uithoorn. Weest welkom en neem andere belangstellenden mee! Graag opgeven via vrijeschoolgroenehart@gmail.com.

Het gaat goed met het initiatief! We zijn in concrete onderhandelingen over opening in augustus 2017. Voordat het echter zover kan komen, zijn er nog een groot aantal vrijblijvende aanmeldingen nodig. Heb je interesse? Kom dan op een info-avond en/of meld je kind(eren) alvast vrijblijvend aan. Terugtrekken mag altijd!

Hoe meer aanmeldingen in allerlei leeftijdsgroepen, hoe meer klassen er kunnen starten. Aanmelden bij belangstelling is dus essentieel. Eind maart hebben we alvast meer duidelijkheid. In onze plannen nemen we ook kinderopvang mee èn we zijn natuurlijk hard bezig met een mooie en geschikte plek!

“Ik zie rond in de wereld”

info-avond 13 februari: leren en evalueren in de Vrijeschool

Katrijn Debroey, ervaren vrijeschool-leerkracht en in opleiding tot schoolleider zal met ons gaan kijken naar de wijze waarop vrijeschool-leerkrachten “hun” kinderen waarnemen. Vanuit de waarneming vindt uiteindelijk evaluatie plaats. Hoe ziet dit eruit en wat zijn de kerndoelen van de Vrijeschool? Een inspirerende, inhoudelijke  avond over leren en kijken.

Met volop gelegenheid tot het stellen van vragen èn informatie over het initiatief voor “Het Groene Hart”, Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis/Mijdrecht/Uithoorn.

14572906_557408161051059_3924031955488462124_n

De sprookjesochtend in De Woudreus was erg geslaagd…Zodra de nieuwe kinderactiviteit bekend is, laten we het weten, dus houd de website of Facebook in de gaten!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s