Steengoed en vernieuwend basis-onderwijs in de omgeving Wilnis/ Mijdrecht / Uithoorn ?

Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis/ Mijdrecht/ Uithooorn? Wij zien het graag! Als  jij je kinderen óók graag vrijeschoolonderwijs wilt laten genieten, meld ze dan vrijblijvend aan ! In 6 maanden tijd zijn 114 mensen je voorgegaan..

Je zit nergens aan vast, als je op het laatste moment bedenkt dat je toch liever voor een andere school kiest, is dat geen probleem: de aanmelding op de interesselijst is vrijblijvend.

Vrijblijvend, maar wèl belangrijk! Want alleen met een groeiende lijst van aanmeldingen kunnen wij de gemeente laten zien dat er ècht interesse is in deze school. En dat vergroot de kans dat die er komt. Anders gezegd: zonder nieuwe aanmeldingen geen school.

Ben je geïnteresseerd, wil je graag dat de school er komt, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Je kunt je kinderen gewoon opgeven, want je zit nergens aan vast. En dan kunnen wij verder, en zorgen dat de school -hopelijk in augustus 2017- haar deuren opent. Daarnaast kunnen we hierdoor een globaal beeld krijgen van welke klassen er gaan komen.

We behandelen je gegevens uiteraard vertrouwelijk. Op deze site vind je veel informatie over vrijeschoolonderwijs en over de informatiebijeenkomsten en activiteiten die wij aanbieden.Voor vragen kun je altijd mailen. We zien je graag!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s