3e geslaagde informatie-avond

Op woensdag 30 november  was in de bibliotheek van Mijdrecht de 3e informatie-avond van het ouderinitiatief voor Het Groene Hart- Basisschool voor Vrijeschoolonderwijs in de omgeving Wilnis /Mijdrecht/ Uithoorn.

Ook deze avond was goed bezocht. Lieke Hobus, schoolleider van de Geert Grooteschool in Amsterdam warmde de zaal op met een kleine workshop en gaf een presentatie over vrijeschoolonderwijs. De schooltijd vanaf groep 3 (klas 1) werd uitgebreid toegelicht. Er was veel tijd voor het beantwoorden van vragen en het laatste deel van de avond werd door Margreet Weenink verteld over de stand van zaken van het initiatief.

Inmiddels zijn er ruim 105 aanmeldingen van kinderen. Er wordt druk gepraat met gemeente en schoolbesturen om in 2017-2018 van start te kunnen gaan. Als het aantal (vrijblijvende) aanmeldingen voor de interesselijst blijft groeien, is er kans dat dit lukt. De oudergroep kan nog hulp gebruiken om meer mensen te bereiken, dit vergroot de kans van slagen van dit initiatief.

Hierna werd nagepraat met hapjes en drankjes: een prachtige, geslaagde avond!

Eind januari plannen we de volgende informatie-bijeenkomst, een datum volgt snel.En..in januari komt er weer een activiteit voor ouders en kinderen. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! vrijeschoolgroenhart@gmail.com

De kabouterwandeling op 27 november : kabouterverhalen..

img_0991

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s