30 november info-avond bibliotheek Mijdrecht

Het initiatief “Basisschool voor vrijeschoolonderwijs Het Groene Hart” heeft op woensdag 30 november een nieuwe informatie-bijeenkomst in de bibliotheek van Mijdrecht. Inloop 19.45, start 20.00 uur. Aanmelden via vrijeschoolgroenehart@gmail.com.

Het thema van deze avond is: Vrijeschoolonderwijs onder de loep- Hoe ziet een dag op de vrijeschool eruit?

Op deze informatie-avond wordt ingegaan op de schooltijd na het kleuteren. Welke vakken worden er gegeven? Is er een vaste lesopbouw? Hoe is de inhoud van de vakken? Lieke Hobus, schoolleider op de Geert Grooteschool in Amsterdam zal interactief met het publiek de avond invulling geven en hierin is ook ruimte voor een praktisch aspect.Er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Vanaf plm 21.30 is het programma afgelopen en is er tijd voor napraten met een hapje en een drankje.

Aan het eind van de avond heeft het publiek een goed en inspirerend beeld van vrijeschoolonderwijs. Hartelijk welkom!

 

Heb je interesse in dit initiatief maar kun je op 30 november niet komen? Stuur ons toch een mailtje! Hoe meer interesse er nu is, hoe groter de kans is dat “Het Groene Hart- basisschool voor vrijeschoolonderwijs” er komt. Bovendien plannen we vaak info-avonden en houden we je dan op de hoogte.

Via vrijeschoolgroenehart@gmail.com kun je ook je kind vrijblijvend aanmelden op de interesselijst. Zo maken we zichtbaar dat er veel animo is èn krijgen we een beeld van de te vormen klassen. We streven naar opening in 2017-2018, aan een geschikte locatie wordt hard gewerkt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s