We willen een vrijeschool in de regio Wilnis / Mijdrecht / Uithoorn!

Het Groene Hart- basisschool voor vrijeschoolonderwijs komt steeds een stukje dichterbij. Na de eerste succesvolle informatie-avond is direct een 2e gepland:

INFORMATIE -AVOND: Donderdag 6 oktober, 20.00 (inloop 19.45); Lindenlaan 336 in Amstelveen  (het gebouw van de Vrije School Parcival) Welkom! aanmelden via vrijeschoolgroenehart@gmail.com

Op deze avond: leeftijdsgericht werken bij vrijeschoolonderwijs, kleuteren in de vrijeschool, en de stand van zaken van dit initiatief. Mèt borrel na afloop. Weest welkom!

Een voorproefje:https://www.youtube.com/watch?v=ivrCu32AQyE

Inmiddels zijn er zo’n 75 vrijblijvende aanmeldingen binnen voor de hopelijk toekomstige vrijeschool en is een lijst aangelegd van ruim 85 geïnteresseerden. Nu de grote behoefte aan een vrijeschool duidelijk wordt, zijn gesprekken gaande om te kijken hoe de school gerealiseerd kan worden. Er wordt gesproken met de wethouder van onderwijs van De Ronde Venen, Alberta Schuurs, en met diverse directeuren van schoolbesturen in regio.

Onze wens is om te starten in cursusjaar 2017-2018. Wil deze wens werkelijkheid worden, dan moet er nog veel gebeuren! Naast het vormgeven van de school hebben we op dit moment veel helpende handen (en monden) nodig om het nieuws te verspreiden. Want: hoe meer belangstelling, hoe groter de kans dat onze school op korte termijn kan starten!

Wil je helpen dit initiatief te verwezenlijken door flyers neer te leggen of een poster op te hangen op wat strategische plekken? Dat zou geweldig zijn. Meld het ons, en wij helpen je verder! Mail naar vrijeschoolgroenehart@gmail.com of meld je via de Facebook pagina. Wil je belangrijke berichten delen in je netwerk? Graag! Op onze pagina staan geregeld berichten die geschikt zijn om te delen en dit levert ons heel veel op.

Nieuwsgierig? Interesse? Stuur ons een mailtje , like de facebookpagina of stuur een berichtje via facebook.

Meld je kind vrijblijvend aan! Dat is belangrijk, want dan hebben wij een beeld van de klassen die we in eerste instantie kunnen vormen. Mail naar vrijeschoolgroenehart@gmail.com

Hoe meer belangstelling en hulp, hoe groter de kans dat Het Groene Hart – basisschool voor vrijeschoolonderwijs er snel komt!

http://www.facebook.com/vrijeschoolgroenehart/

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s