Informatie-avond 20 juni 2016 20.00 uur, Bibliotheek Mijdrecht

Een Vrije School in de regio Wilnis / Mijdrecht / Uithoorn is mogelijk, als er in de komende weken en op de informatie-avond genoeg belangstelling blijkt te zijn.

Alle betrokken partijen, zoals de gemeente, zijn tot nu toe positief. Bij veel belangstelling en genoeg concrete (vrijblijvende) inschrijvingen kunnen de gesprekken verder gaan.

De informatie-avond van 20 juni is een belangrijk peil-moment. Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig, meld u dan aan voor de informatie-avond via vrijeschoolgroenehart@gmail.com. Als u niet kunt komen en wel interesse heeft, laat het ons dan ook weten. Het is belangrijk voor peilen van de animo. U kunt op de hoogte worden gehouden via de nieuwsbrief en via facebook.

Bij genoeg inschrijvingen is een nieuwe Vrije School in de regio Wilnis / Mijdrecht / Uithoorn haalbare kaart. De exacte locatie van de school hangt mede af van de mogelijkheden die er zijn binnen de gemeente,  en van de behoefte van de ouders die hun kind aanmelden.

Bij overtuigende belangstelling vóór en òp maandag 20 juni gaan de gesprekken over een nieuw op te richten Vrije School verder. De school zou van start kunnen gegaan vanaf 2018/ 2019 of vanaf 2017/2018. Dit hangt af van de vorm die gekozen wordt: zelfstandig of als dependance. 

Het ouderinitiatief Vrije School Groene Hart werkt samen met de Vrije School in Amstelveen, Parcival, die met wachtlijsten kampt.

Het ouderinitiatief vrije School Groene Hart gaat bijpassende kinderopvang, een vrije peuterspeelklas en BSO uiteindelijk ook in de plannen betrekken. Er zijn al concrete aanbieders.

U kunt uw kind(eren) (vanaf 0 jaar) ook direct (vrijblijvend) aanmelden voor de Vrije School Groene Hart. Stuur een mailtje met adresgegevens, telefoonnummer, naam/namen en geboortedatum/-data naar vrijeschoolgroenehart@gmail.com. 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s