Vrije school in Wilnis-Mijdrecht-vinkeveen -Uithoorn?PR-offensief van start! artikel AD-Groene Hart

Dit weekend staat in AD Groene Hart een artikel over het initiatief om een vrije school op te richten in de omgeving Wilnis – Mijdrecht – Uithoorn.

De vrije school biedt een mooie aanvulling op het onderwijsaanbod in deze omgeving en kan interessant zijn voor ouders uit Abcoude, Loenersloot, Ouderkerk a/d Amstel, Breukelen, Wilnis, Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Waverveen, De Hoef, Kockengen en Zevenhoven.

Vrijeschoolonderwijs is een prachtige en veelzijdige vorm van onderwijs, die uitgaat van het kind als geheel en niet  alleen van het cognitieve aspect (de kennisoverdracht). Vrijeschoolonderwijs geeft veel structuur en biedt een breed, all round  onderwijspakket met ontwikkeling op alle vlakken.

Het AD heeft dit initiatief al snel opgepikt als interessant en er een artikel aan gewijd. Vrijeschoolonderwijs is de laatste tijd veel in het nieuws, omdat blijkt dat het puur cognitieve onderwijs, zoals dat op reguliere scholen gegeven wordt, lang niet altijd voldoet. De pers en vooral het AD besteden geregeld aandacht aan de opmars van de vrije scholen, die een andere kijk op onderwijs bieden.

Wij zijn op zoek naar ouders die hun kinderen ook van vrijeschoolonderwijs willen laten genieten in de omgeving van Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je kinderen vanaf 0 jaar vrijblijvend aan via de website. Des te meer aanmeldingen wij ontvangen, des te groter de kans is dat we een vrije school in deze omgeving kunnen realiseren.

  • Effectief onderwijs waarbij rekening wordt gehouden met de ontwikkelingsfasen van het kind
  • Een breed onderwijspakket met ruimte voor individuele ontwikkeling van het kind
  • Leren met hoofd, hart en handen

De link naar het artikel in het AD: http://www.ad.nl/ad/nl/38188/Woerden/article/detail/4280073/2016/04/11/Moeder-houdt-peiling-voor-Vrije-School-in-Ronde-Venen.dhtml

Meer info over de vrije school:

http://www.vrijescholen.nl/toolkit-groei-vrijeschoolonderwijs/wat-maakt-de-vrijeschool-uniek/#.VugMQMfVvf8

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s